zaterdag 17 maart 2007

GRATIS TAXIDIENST

Persbericht JONGCD&V Dendermonde
Nacht van de Scholier

JONGCD&V Dendermonde organiseert dit jaar voor de tweede keer een gratis taxidienst tijdens Nacht van de Scholier, de grote 100 dagenfuif in Dendermonde. De actie van vorig jaar wordt herhaald, maar met een grotere capaciteit.

“De fuivende jongeren kunnen op die manier gratis thuis worden afgezet binnen Groot-Dendermonde. Voor de omliggende gemeenten zijn checkpoints vastgelegd waar de jongeren worden afgezet. Om wie manier wil JONGCD&V ervoor zorgen dat de jongeren veilig thuis geraken en de ouders toch van hun verdiende nachtrust kunnen genieten.”

JONGCD&V Dendermonde zet op vrijdag 30 maart ’07, 4 tot 5 auto’s in die voor iedereen ter beschikking zullen zijn van 11u. Tot 05u. Vorig jaar brachten we meer dan 100 jongeren thuis met slechts 3 auto’s. Dit jaar kunnen we op twee extra auto’s rekenen dankzij Hertz, dat ons twee auto’s sponsort voor de avond. Ook de afdeling van CD&V geeft ons volledige steun.

Het is mogelijk om op voorhand je plaatsje te reserveren. We stellen hiervoor afhankelijk van de vraag, 1 tot 2 auto’s voor ter beschikking. Het is ook mogelijk op de avond zelf naar onze Taxispot te komen en mee te gaan met het spontaan vervoer. Let hierbij wel op dat er vertragingen kunnen zijn en je even moet wachten.

“Het doet deugd te zien dat weer heel wat jongeren gemotiveerd zijn om zich bij JONGCD&V aan te sluiten en ook daadwerkelijk actief mee te werken aan de acties. Ons ledenaantal heeft nu stilaan de 90 overschreden en dat merk je! Mensen die er stuk voor stuk voor je zijn, waar je op kan rekenen.”

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je mailen naar kenvanweyenberg@fulladsl (en in cc
cvermeirssen@yahoo.com). Voor je vragen kan je op dezelfde e-mailadressen terecht of op het nummer 0484/944.124 (Ken Van Weyenberg).

Geen opmerkingen: