zaterdag 14 juni 2008

KAVD klaar voor nieuw seizoen!


Er is alweer een hele tijd voorbij, sinds mijn laatste post. De activiteiten na mijn werk slorpen alle overige tijd op. Zo is er ondermeer de website van KAV Dendermonde. Voorzitter Kris Verberckmoes en erevoorzitter Jan Tas blazen een nieuwe wind door het stadion en een meer regelmatige update van de KAVD-website (http://www.kav-dendermonde.be) hoort daarbij. KAV Dendermonde heeft intussen de eerste spelerslijsten bekendgemaakt en het is opvallend dat er heel wat jonge spelers zijn aangetrokken. Dat is een goeie zaak, want een sterke voetbalploeg stoelt op een goed uitgekiend jeugdbeleid, zowel binnen- als buitenshuis. U kunt de spelerslijst met de inkomende transfers bekijken op de clubwebsite.

De nieuwe ploeg moet er trouwens al snel staan, want op 3 augustus spelen de Dendermondenaren al hun eerste bekerwedstrijd tegen Meerbeke (op verplaatsing). De week nadien volgt zelfs al de eerste thuiswedstrijd tegen Geraardsbergen. Ook onze tegenstanders voor de competitie zijn al bekend: Bambrugge, SK Grembergen, VCE Houten, Kalken, RC Lebbeke, KVSK Melsele, FC Mere, SK Oudegem, KSC Oosterzele, Robur Moerzeke, Sint-Pauwels, WB Sint-Niklaas, Stekene, Wetteren-Kwatrecht en Tielrode.

Er wacht KAV Dendermonde dus twee straffe derby's tegen Oudegem en Lebbeke (rapide).

De nieuwe ploeg heeft een goede indruk bij me nagelaten. Tijdens opnieuw een overgangsjaar denk ik dat we toch van ons kunnen laten horen in de 2e provenciale c. De titel? Wie weet, ik denk in ieder geval dat iedereen daar toch stiekem op hoopt. Je start immers aan een seizoen in volle overtuiging. Het belangrijkste voor KAVD is echter dat we de nederlaag op het einde van het seizoen 2007-2008 snel achter ons laten en naar de toekomst kijken.

De ploeg en de medewerkers zijn er alvast klaar voor. Zondag 15 juni is het officiƫle ploegvoorstelling in de A-kantine in de Bakkerstraat in Grembergen. De presentatie vangt aan om 11u.

Geen opmerkingen: